Господа Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владимир Пандев и Добромира Костова, недейте да тежите като огромен воденичен камък връз шията на крехката българска демокрация!

 



До г-н Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владимир Пандев и Добромира Костова собственици на партия ПП-ДБ

ДО МЕДИИТЕ

Господа Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владимир Пандев и Добромира Костова,недейте да тежите като огромен воденичен камък връз шията на крехката българска демокрация!


ОТВОРЕНО ПИСМО от Общността на небезразличните граждани на България




Драги господа Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владимир Пандев и Добромира Костова


Смятаме, че сме длъжни да Ви заявим и съобщим без усукване следната истина: оттеглете се от българската политика, понеже заради Вас политическия живот в свидното ни отечество е блокиран вече трета година! Вашият личен интерес не може да стои над народния и обществения интерес, т.е. да стои над интереса на всички нас, над интереса на България, ерго, Вие следва, ако имате поне капчица съвест и морал (достойнство), т.е. ако поне малко уважавате народа и страната ни, да се оттеглите незабавно от политиката. 


Поне това добро можете да направите след като, за жалост Ви хвана страх да управляте миналата година и ни тласнахте към изборите на 2 Април. Сега пак тласлате държавата към нови избори като не желаете да седнете на масата за преговори и да подкрепите кабинет с мандата на ГЕРБ. От какво Ви е страх? От това, че загубихте изборите ли? Погледнете нашата комшийка Румъния къде се намира сега, а ние в какво отвратително и унизително положение се намираме - и това е заради Вашето корумпирано, крадливо и некадърно управление!) 

Да, имате сега исторически шанс да направите поне една добрина за клетата Майка България: оттеглете своите огромни туловища от арената на българската политика, щото то я затлачи и задръсти така, че повече не може и да бъде!


На тия тъй логични, близки до ума мисли ни наведе публикацията в блога на уважавания от нас публичен философ г-н Ангел Грънчаров, тя е със заглавие 


Нима не знаете, че Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владимир Пандев и Добромира Костова е главната пречка пред установяване на разумно управление на България?

Съветваме Ви да я прочетете най-внимателно, та да се убедите сам в нейния категоричен смисъл.

Знайте, че ако се решите на тази тъй разумна и полезна за България стъпка (да се оттеглите от политиката, да престанете да сте тежкия воденичен камък връз шията на крехката българска демокрация!), то това решение ще бъде не само в интерес на народа ни, но и ще бъде Богоугодно дело, нали твърдите че сте набожен, е, знайте, че Бог ще приветства тази Ваша стъпка: щото нашият тъй малосърден Бог е Бог на Истината - и е Бог на Живота също така!


Нема страшно, че ще бъдете извън политиката - тъкмо ще имате достатъчно време да си уреждате сметките с Бог, щото, знайно е, нема безгрешни хора на тази земя, а Вие специално имате много, прекалено много грехове, за които требва да просите милост и пощада от нашия тъй справедлив Върховен Съдия!  Да, имате толкова много грехове, че тръпки ни побиват като си помислим как ще молите прошка от тъй справедливия ни Бог, когото единствен не можете да излъжете!


7 април 2023 г.


ПОДПИС: Николай Димов, упълномощен да води кореспонденцията ни с институциите

Коментари

Популярни публикации от този блог

Това е новата страница на блога на Небезразличните граждани